Recht

 

 

Waarom een rechtsbijstandsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering?

Het kan zomaar gebeuren: u raakt betrokken bij een verkeersongeval, u raakt verwikkeld in een conflict op uw werk of u heeft een probleem met de verhuurder van uw woning. Als u hier zelf niet uitkomt, kan juridische hulp noodzakelijk zijn. Maar de kosten van een advocaat zijn hoog. Met een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering beschermt u zichzelf tegen deze kosten. U regelt uw rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering snel en gemakkelijk bij Bolder Zekerheid B.V. in Hendrik-ido ambacht.

De ene rechtsbijstandsverzekering is de andere niet

Rechtsbijstandsverzekeringen verschillen uiteraard qua premie. Maar daarnaast is het ook van belang om goed naar de voorwaarden te kijken. Wilt u uw eigen advocaat kunnen kiezen? Wilt u juridische hulp bij echtscheiding kunnen krijgen? Is er een maximum vergoeding? Belangrijke onderwerpen bij het kiezen van een rechtsbijstandsverzekering! Bolder Zekerheid B.V. helpt u bij het vinden van de juiste rechtsbijstandsverzekering.

Wat is de aansprakelijkheidsverzekering?

Stel dat u of één van uw kinderen schade toebrengt aan eigendommen van iemand anders of aan een andere persoon. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, bij het sporten of tijdens een logeerpartijtje. Als blijkt dat u of uw kind daadwerkelijk aansprakelijk hiervoor is, dan kunnen de financiële consequenties groot zijn, zeker bij letselschade. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen deze kosten. Een betaalbare aansprakelijkheidsverzekering regelt u snel en goed via Bolder Zekerheid B.V..

Meer weten over de beste rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering? Bel 078 629 9298 en maak een afspraak op ons kantoor in Hendrik-ido ambacht.