Krediet

 

 

Verantwoord geld lenen

 

Omdat u bij een lening rente betaalt, kost geld lenen altijd geld. In sommige gevallen zelfs veel geld. Bolder Zekerheid B.V. helpt u graag bij het maken van een bewuste keuze voor een lening. Samen bekijken we hoe u het voordeligst kunt lenen en tegen de beste voorwaarden.

Geld lenen: maak van een lening geen last

Bij een lening moet u rente en aflossing betalen. Hierdoor gaan uw maandelijkse lasten omhoog. Het is goed om te weten of dit binnen uw budget past, want een lening moet geen last worden. Afhankelijk van waar u het geleende geld voor nodig heeft, zoeken we de optimale leenvorm voor u. We leggen u duidelijk uit wat de voordelen en voorwaarden zijn, zodat u goed weet waar u aan begint als u geld gaat lenen. Meer weten? Kom dan langs op ons kantoor in Hendrik-ido ambacht.

Is geld lenen wel nodig?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Maar is geld lenen wel echt nodig? Daarom denken we ook met u mee over alternatieven waarmee u wellicht goedkoper uit bent dan met een lening. Dat is de toegevoegde waarde van het kredietadvies van Bolder Zekerheid B.V.!