Goed hypotheekadvies

 

U gaat een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is? Hoe u uw maandlasten laag kunt houden? Hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met ons hypotheekadvies weet u wat er te kiezen valt. Wij kijken met u naar de toekomst en geven u snel een duidelijk en overzichtelijk advies.

Met ons hypotheekadvies naar de beste hypotheek

Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden. Met De Liefde en van Gemeren B.V. staat u er nooit alleen voor: wij begeleiden u van de eerste oriëntatie tot uw aanvraag bij de hypotheekaanbieder.

 

Met ons hypotheekadvies weet u precies:

 

  • Wat uw maximale hypotheek is
  • Wat uw maximale maandlasten zijn
  • Welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is
  • Hoe u de risico’s rond uw hypotheek kunt afdekken
  • Bij welke hypotheekaanbieders u het beste terecht kunt
  • Of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie of een starterslening

 

Oversluiten van uw hypotheek kan behoorlijke besparing opleveren

Hypotheekadvies is ook interessant op het moment dat u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt. Omdat de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. Met ons hypotheekadvies weet u waar de kansen liggen en hoe u kunt besparen op uw maandlasten.