Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

De verbondenheid met ons volmachtbedrijf, KLG Nomden Assuradeuren, geeft ons de mogelijkheid om u extra kwaliteit, service en maatwerk in onze totale dienstverlening te bieden. Korte lijnen, snelle polisopmaak en schade afwikkeling in eigen beheer zijn de belangrijkste voordelen. Meer informatie over deze activiteiten en samenwerking kunt u lezen op de website van KLG Nomden Assuradeuren.

Wij werken nauw samen met KLG Nomden Assuradeuren. Wij hebben ervoor gekozen om het advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren.

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.